Ta førerkortet hos Think Trafikk!

Vårt mål at du etter fullført opplæring, skal forlate oss som en trygg, risikobevisst og selvstendig sjåfør, og som en fornøyd kunde.

 

Hvorfor velge oss?

 

Med mange tilbydere å velge mellom, og mange gode trafikkskoler i området, har vi valgt ut noen punkter som gjør oss unike:

 

– Vi har betjent kontor, der alt av timebestillinger og betaling går via dette. Dette fordi vi ikke ønsker lærere med «privatkontor» i bilen – samtidig som lærer kjører kjøretimer. Du kan derfor som elev være trygg på at du står i fokus under hele kjøretimen – med andre ord får det du betaler for!

 

– Vi har ingen «pakketilbud». Dette fordi vi ser på trafikkopplæringen som individuell, der alle elever er unike, og alle stiller med forskjellige forutsetninger. Dette ønsker vi å respektere ved å tilby enhver elev unik og tilpasset opplæring. Vi ønsker ikke å kategorisere eleven i «5-timers, 10-timers eller 20-timers elev», som pakker gjør. Bruk av pakker frarådes også av vegvesenet, og eneste «fordelen» med pakker er for trafikkskolen sin del – å binde eleven til trafikkskolen.

 

– Som alternativ til pakke, tilbyr vi våre elever forskuddsbetaling i form av en elevkonto. Bruk av denne vil gi deg en rabatt på kjøreopplæringen, se «priser» for detaljer. Fordelen med elevkonto fremfor pakke, er at opplæringen fortsatt kan individtilpasses, og bruk av elevkonto er refunderbar. Om du ikke kan eller ønsker å bruke oss lengre, får du tilgodehavende beløp tilbakebetalt.

 

– Vi er en trafikkskole som er opptatt av å holde høyt faglig nivå. Derfor gjennomfører vi i løpet av året flere interne kurs, og våre lærere deltar også på samlinger i regi av ATL (vårt landsforbund) og andre trafikksikkerhetsaktører.

Våre ansatte

EliPettersson-ThinkTrafikk

Eli har jobbet som kontoransvarlig hos Think Trafikk siden 2003. Hun tar seg av det praktiske rundt timebestilling, betaling av kjøretimer, bestilling av førerprøver og lignende.

Eli Pettersson

Kontoransvarlig
JonEivindGullord-ThinkTrafikk

Jon Eivind har jobbet hos Think Trafikk siden 2017. Underviser i klasse B.

Jon Eivind Gullord

Trafikklærer Klasse B
AndreasHagenJohansen-ThinkTrafikk

Andreas har jobbet hos Think Trafikk siden 2010. Han underviser i klasse B og Klasse BE/B96.

Andreas H. Johansen

Trafikklærer Klasse B og BE/B96


Vi er medlem av Engasjert og ansvarlig trafikkforum, samt Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Vi har forpliktet oss til å følge ATLs etikkplakat.